Convocatòria oberta per participar a Tallers Oberts BCN 2019

 

 

Els artistes plàstics i artesans que vulguin participar-hi tenen fins l’11 de febrer per realitzar la inscripció.

Les jornades de portes obertes als tallers dels professionals seleccionats tindran lloc els propers 13, 14 i 15 de maig.  

———————————————————–    

 

———————————————————–    

L’A-FAD (Associació d’Artistes i Artesans del FAD), amb la col·laboració de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona), el CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya), l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, organitza una nova edició de Tallers Oberts BCN, jornades de portes obertes on artistes plàstics i artesans professionals de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat mostren la seva obra i el seu espai de treball a la ciutadania. 

 

La convocatòria va adreçada a totes aquelles artistes plàstiques i artesanes de qualsevol disciplina que treballin mitjançant l’execució tècnica, el concepte i les qualitats materials, i que vulguin obrir les portes del seu espai de 

 

creació, ja sigui propi o compartit, estudi o habitatge. També es dirigeix als col·lectius d’artistes que treballin en projectes conjuntament i a aquelles associacions artístiques, escoles d’art o espais de treball compartits entre diferents artistes independents.

 

L’anterior edició va comptar amb 141 creadors de fins a 41 disciplines o especialitats diferents, com mobiliari, fotografia, ceràmica, joieria, confecció, tèxtil o restauració, entre altres, repartits en 9 zones o districtes de la ciutat. 

 

La Junta Directiva de l’A-FAD, formada per professionals que treballen en diferents disciplines amb un llarg recorregut creatiu, serà l’encarregada de seleccionar els projectes més rellevants d’entre tots els que es presentin enguany. La resolució de la convocatòria i la publicació dels seleccionats serà el pròxim 22 de febrer. 

 

 

Els dies 13, 14 i 15 de maig els ciutadans interessats podran acostar-se als tallers i espais de creació per conèixer de primera mà les tècniques i els processos creatius dels creadors que hagin estat seleccionats. A més, hi haurà un total de 60 activitats programades, entre les quals destaquen mostres pràctiques, tallers, visites guiades o workshops.

 

Més informació i bases aquí.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *