Escudé Joan

Joan Escuder:

Obra:

Joan Escudé :
ALGUNAS críticas de su obra

Escultor Monumental. L’esperit S’imposa A La Matèria A Causa De Tan Ben Treballada Com Està Aquesta. Josep
M. Cadena, Maig De 2000

L’anhel De Puresa I Estilització, Per Altra Banda Impregnat De Simplicitat I Vigorosa Força, Configuren Les Obres Escultòriques De Joan Escudé.
Robert Rallo, Maig 1998

La Rica Expressió De La Creació De Joan Escudé En La Seva Carrera És El Fruit D’una Inquietud Que Ens Fa Pensar En La Seva Gran Curiositat, Pròpia De L’artista Que Juga I S’arrisca Contínuament, Fugint De La Fórmula Fàcil. Que S’enfronta Amb La Resistència De Cada Nou Material I Venç Amb Una Gran Riquesa De Formes.
Begoña Lozano Ferrer, Desembre 1995

Joan Escudé Ha Aconseguit Conjuminar El Mon De L’abstracció – Les Idees- Amb El Món Del Que És Concret – La Matèria; Aconseguint Una Obra «Orgànica» Que Provoca No Només El Plaer De Mirar-La , Sinó La Necessitat De Acariciar-La.
Julia López, Setembre 1991

En El Procés De Creació No Podem Oblidar Les Seves Obres Dels 80, Influència De La Seva Estada A Nova York, Les Seves Escultures Passen De Ésser Objectes Estètics A Sensuals, Les Seves Formes Abstractes Realitzades En Marbres De Diferents Tipus, Estan Fetes Per Apropar L’espectador A La Realitat De La Escultura.
J. L. Garcia De Angela, 1992